Nieuws    Contact    Adressen    Tarieven 2011    Aanbiedingen 2011    Disclaimer
 
Beginpagina
- Informatie logo
- Will Buitenkamp-Saeijs
Aromatherapie
Kruidentherapie
Reiki
Oorkaars therapie
Voetreflexzone therapie
TouchPro Stoelmassage
Kinderrubriek
Cursussen en Workshops
Bedrijven
HME Wellness events
Programma overzicht
Gastenboek

Aromatherapeuten
in Nederland
(IFA en IFA gerelateerd)


Diverse interessante linksVoor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

 

 

  


WILL BUITENKAMP-SAEIJS


WILL BUITENKAMP-SAEIJS
Geb.: 04-06-1962 te Seroei (Ned. Nieuw Guinea)

Natuurgeneeskundig Aromatherapeute (Lid IFA, Lid NVST)
TouchPro Chair Practitioner (gelicenceerd)

De Dragende Natuur ontstond rond de eeuwwisseling. Oprichtster Will Buitenkamp ervoer zelf de draagkracht van de natuur in haar zoektocht naar een effectieve behandeling van de gezondheidsklachten van haar pasgeboren zoon (1996). GeÔnspireerd door de helende werking van essentiele oliŽn en geneeskrachtige kruiden, volgde Buitenkamp de internationaal erkende opleiding tot Aromatherapeute bij Ellen Smith-Asjes in Alkmaar.

Ze ontdekte dat de therapeutische werking van geneeskrachtige oliŽn en kruiden op veel meer terreinen toepasbaar is: niet alleen als lichaamsgerichte therapie en ter verlichting van kwalen maar ook ter verbetering van het binnenmilieu in gebouwen, om de atmosfeer een ruimte te transformeren en vooral voor het mogen en kunnen genieten van het leven.

Zo ontwikkelde zij workshopconcepten rond aromatherapie en kruidentherapie voor particulieren en bedrijven en organiseert zij kruidenexcursies en vertelwandelingen in de vrije natuur waarbij het gebruik van alle zintuigen aan bod komt.

Inmiddels vinden ook opdrachtgevers uit de gezondheidszorg en de zakelijke dienstverlening in De Dragende Natuur een betrokken en betrouwbare partner.
Copyright © 2010 [DE DRAGENDE NATUUR]